Getting Your Inbox to Zero

E-mailen zonder stress

De gemiddelde medewerker besteedt 41% van de tijd aan email. De hoeveelheid mails die we dagelijks ontvangen verdubbelt momenteel iedere 4-5 jaar. Meer dan de helft van medewerkers geeft aan stress te ervaren door de hoeveelheid e-mail die ze ontvangen. Het is tijd om hier iets aan te doen.

In de ‘Getting Your Inbox to Zero’ workshop laat ik je zien hoe je je inbox slim inricht en sneller je e-mail verwerkt waardoor dit je veel minder tijd kost. Je inbox is leeg nog voordat ik weer weg ben.

Deze workshop verzorg ik in samenwerking met Think Productive Benelux

Ik heb interesse

ZO ZIET DE WORKSHOP ERUIT

DUUR 3 uur
INDELING 1,5 uur in de trainingsruimte, daarna 1,5 uur coaching op je werkplek
AANTAL DEELNEMERS 15 (maximum)
RESULTAAT
  • Je hebt binnen drie uur een lege inbox
  • Jij en je team zijn weer in staat om je te richten op je ‘echte werk’

Download sessie overzicht


Reacties van cursisten

Er is nu minder kans dat mails me ontglippen
– Robbert Jacobs, bedrijfsadviseur

Het geeft mij tijdwinst en rust in de kop
– Frank Schapendonk
, dealer veevoer

Naast het tijdsaspect is ook een feit dat we nu veel proactiever met de zaken omgaan en dat ik (vooral met de collega’s die er ook kort opzitten) zaken sneller afgewerkt heb, omdat we beide precies in beeld hebben wat er speelt.
– Kees Jochemsen
, sales controller