Workflow training

GRIP OP JE TAKEN, TIJD EN INFORMATIE

Veel stress en frustratie komt doordat we niet doen wat we willen doen. Dat komt enerzijds door factoren waar we weinig invloed op hebben, anderzijds doordat we werkzaamheden niet goed managen. Met je workflow (je taken, informatiestroom en planning) onder controle weet je precies waarmee je aan de slag wilt en ben je altijd up to date.

Organizable verzorgt workflowtrainingen rondom verschillende thema’s.


 

geeltje e-mailTEM JE INBOX

28% van de werktijd gaat op aan het afhandelen van e-mail. Veel professionals hebben last van e-mailstress door een overstromende inbox. Hoe voorkom je dat mail jouw werkdag bepaalt en tijd verspilt?

Met de berichtenstroom onder controle heb je geen last meer van e-mailgestuurde dagen en heb je een overzichtelijke inbox.

Lees meer over deze training


 

geeltje to doRUST IN JE HOOFD DOOR SYSTEMATISCH WERKEN

Je hoofd zit vol met vragen die je moet beantwoorden, klanten die je moet terugbellen, deadlines die je moet halen. In drukke tijden is het lastig om alles te onthouden en bij te benen. Ook het zoeken naar informatie is een frustrerende en tijdrovende  bezigheid.

Hoe kun je jouw taken en de informatiestroom het beste managen, zodat je hoofd vrij is voor het denkwerk? Ontdek welke tools en middelen bij jou passen en leer systematisch werken op je eigen manier.

Lees meer over deze training


 

geeltje appleSLIMMER WERKEN MET JE IPAD

Je iPad maakt je werkplek mobiel. Je zit niet meer vast aan je PC en zeulen met je laptop hoeft niet meer. Door de ontwikkeling van vele honderden apps is dit apparaat een geweldig verlengstuk van je werkplek. Wil je je iPad zakelijk inzetten om efficiënter en digitaler te werken?

Deze training helpt je op weg met een overzicht van de must-have apps voor professionals om te communiceren, notities te maken en te verwerken, documenten te delen, te bewerken en op te slaan, informatie te zoeken en terug te vinden en nog veel meer slimme tips en tricks.

Lees meer over deze training